Din bil bliver udsat for lidt af hvert på grund af det skiftende vejr, og dermed får bilen generelle brugsspor på grund af syreregn, saltning om vinteren, stenslag, UV-stråler som skader lakken m.m. Solen falmer også vinyl og læder, og når vejene saltes, går det ud over bilens rustbeskyttelse.

Alt dette er med til, at din bil hurtigere bliver slidt og mister værdi, derfor er det en god investering at vedligeholde og pleje sit køretøj, så bilen fremstår ren og ny, og værdien dermed bliver bevaret.

Selvom bilen er ny skal man beskytte de mest udsatte dele for at holde den i en flot stand så længe som muligt. Vi tilbyder løbende vedligeholdelse for at bevare bilens tilstand gennem årene.

Hinnerup Bilcenter udfører alle former for behandlinger blandt andet højtrykrens, afrensning af fælge, pletfjernelse, forsegling og indvendig m. trykluftsrengøring efterfulgt af støvsugning samt komplet sæde og måtte vask med desinficerende og imprægnerende produkter.

Hinnerup Bilcenter er din garanti for høj service og kvalitet indenfor bilpleje. Vi tilbyder dig de samme services, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Udvendig Bilpleje

Vi anvender produkter af højeste kvalitet for at sikre, at bilen opnår det bedste resultat, og dermed ikke tager skade i behandlingsprocessen. Vi anvender højtryksrens til motorrum, dørkanter og alufælger. Lakken afrenses for tjærepletter og flyverust, inden bilen poleres.

Lakken bearbejdes med flere typer polish, der er specielt udvalgt til bilens farve og årgang og afslutningsvis forsegles lakken, og den udvendige vinyl og ruderne behandles. Alt udvendig plast og gummi renses og behandles med et gummibeskyttende produkt og dørlåse og hængsler smørres. Læs mere under de forskellige bilplejepakker, hvad vi tilbyder.

Indvendig Bilpleje

Den indvendige behandling udføres ligeledes med højkvalitetsudstyr, så resultatet bliver unikt. Med vores trykluftsrengøring formår vi, at foretage en ekstrem grundig rengøring af kabinen også af de svært tilgængelige steder.

Derefter foretager vi en grundig støvsugning af sæder, tæpper og andre tekstiler og en komplet sæde og måttevask med et desinficerende og imprægnerende produkt. Vinyl og tekstil behandles med hver sin smudsafvisende væske, for at sikre et længere og holdbart resultat.

Hinnerup Bilcenter tilbyder DITEC

Med en DITEC lakbehandling bevares lakken i mange år, og dens resistens overfor ydre påvirkninger øges. Fx. forstærker DITEC lakkens modstandsdygtighed med helt op til 75% mod bl.a. stenslag.

Udsættes lakken for fx. salt, kan det affedtes, uden behandlingens effekt går tabt. Med en DITEC behandling bliver din bil i dagligdagen let at vaske og holde ren. Med mange års erfaring i bil branchen, har Hinnerup Bilcenter udviklet en unik behandlingsmetode indenfor bilpleje. Vores professionelle personale giver dig branchens mest optimale behandling, der sikrer dig en lang holdbarhed.

Hvis du ønsker at få et uforpligtende TILBUD

….eller blot har brug for rådgivning ifm. din bil, så kontakt os i dag på tlf. +45 86 98 97 96

eller på følgende mail: henrik@hinnerupbilcenter.dk.